No SSO cookie
Hamilton: Penalizarea imi va face cursa foarte dificila
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton nu a contestat penalizarea primita dupa primele antrenamente din India, dar a declarat ca aceasta ii va face misiunea de a obtine victoria duminica foarte dificila.

Imagini (0) Data: 28 October 2011 Comentarii (0)

Hamilton si Perez, penalizati pentru cursa din India
Formula 1

Lewis Hamilton si Sergio Perez au fost penalizati in urma primelor antrenamente de vineri din India si vor lua startul in cursa de duminica cu trei locuri mai jos decat pozitiile din calificari.

Imagini (0) Data: 28 October 2011 Comentarii (0)

Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din India
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton s-a impus clar in prima sesiune de antrenamente libere din India si a fost urmat de pilotii Red Bull, Sebastian Vettel si Mark Webber.

Imagini (0) Data: 28 October 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Nu m-am indoit niciodata de mine
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat fericit cu locul doi obtinut in cursa din Coreea de Sud si a spus ca a avut intotdeauna incredere in sine, in ciuda rezultatelor slabe din ultima vreme.

Imagini (0) Data: 16 October 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Doar cursa conteaza
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat multumit de pole-positionul obtinut in calificarile de sambata din Coreea de Sud, dar a insistat ca nu se va bucura pana nu va trece linia de sosire a cursei de duminica pe primul loc.

Imagini (0) Data: 15 October 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Ne putem bate de la egal la egal cu Red Bull
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat entuziasmat de evolutia din antrenamentele de vineri din Coreea de Sud si a spus ca se asteapta sa se lupte de la egal la egal cu masinile Red Bull in cursa de duminica.

Imagini (0) Data: 14 October 2011 Comentarii (0)

Massa, inca un atac la Hamilton
Formula 1

Brazilianul Felipe Massa l-a atacat pe Lewis Hamilton dupa cursa de Formula 1 din Japonia si a cerut ca acesta sa fie penalizat pentru un incident petrecut pe circuitul de la Suzuka.

Imagini (0) Data: 10 October 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Schumacher mi-a furat pole-ul
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton l-a acuzat pe Michael Schumacher ca a pilotat periculos in ultimele momente ale calificarilor de sambata si ca acest lucru l-a costat pe pilotul McLaren pole-position-ul.

Imagini (0) Data: 8 October 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Button a fost mai bun in 2011
Formula 1

Pilotul britanic Lewis Hamilton a recunoscut ca Jenson Button, coechipierul sau de la McLaren Mercedes, a fost mai bun in sezonul 2011.

Imagini (0) Data: 27 September 2011 Comentarii (0)

Massa: Hamilton nu si-a folosit capul din nou
Formula 1

Brazilianul Felipe Massa l-a atacat verbal pe Lewis Hamilton dupa cursa din Singapore, spunand despre britanic ca nu si-a folosit capul si ca ar trebui controlat intr-un fel sau penalizat mai aspru.

Imagini (0) Data: 25 September 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2325 :: 15.28MB