No SSO cookie
Hamilton: Suntem in mod sigur in lupta pentru victorie
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a declarat la finele celor doua sesiuni de antrenamente libere de vineri ca McLaren va fi cu siguranta din nou in lupta pentru victorie in Marele Premiu al Europei, care se va disputa duminica la Valencia.

Imagini (0) Data: 24 June 2011 Comentarii (0)

Alonso-Hamilton-Vettel, primii in antrenamente 2 la Valencia
Formula 1

Sesiunea a doua de antrenamente libere de la Valencia i-a avut in prim plan pe primii trei favoriti la victorie in aceasta cursa. Astfel, Alonso a fost cel mai rapid, ibericul fiind urmat indeaproape de Lewis Hamilton si Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 24 June 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Coliziunea cu Jenson a fost vina mea
Formula 1

Lewis Hamilton a recunoscut public ca incidentul dintre el si Jenson Button, produs in timpul cursei din Canada, a fost vina lui si ca i-a cerut deja scuze coechipierului sau pentru acesta.

Imagini (0) Data: 14 June 2011 Comentarii (0)

Niki Lauda: Hamilton este complet nebun
Formula 1

Fostul campion mondial Niki Lauda l-a atacat fara menajamente pe Lewis Hamilton dupa Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, spunand despre britanic ca este nebun si ca ar trebui penalizat de FIA pentru repetatele sale scapari de pe circuit.

Imagini (0) Data: 13 June 2011 Comentarii (0)

Hamilton isi cere scuze pentru gluma cu caracter rasist
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton si-a cerut scuze fata de stewarzii de la Monaco pentru gluma cu caracter rasist facuta dupa cursa de la Monte Carlo si a dorit sa sublinieze inca o data ca a fost vorba de o simpla gluma si nimic mai mult.

Imagini (0) Data: 30 May 2011 Comentarii (0)

Massa: FIA ar trebui sa-i dea o lectie lui Hamilton
Formula 1

Brazilianul Felipe Massa a fost extrem de nervos la finele Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco si a spus ca Lewis Hamilton trebuie sa fie penalizat suplimentar pentru ceea ce a facut in aceasta cursa.

Imagini (0) Data: 30 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Poate e din cauza ca sunt negru
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a aruncat cu acuze in stanga si in dreapta la finele Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco, simtindu-se nedreptatit de stewarzi si incomodat de cativa dintre piloti.

Imagini (0) Data: 29 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton, penalizat pentru cursa de la Monaco
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton va pleca al noualea in Marele Premiu de Formula 1 al statului Monaco, pilotul McLaren fiind penalizat pentru o manevra ilegala in timpul celui mai bun tur al sau de calificare.

Imagini (0) Data: 28 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton acuza Toro Rosso de sprijin pentru Red Bull
Formula 1

Lewis Hamilton a dezvaluit dupa prima zi de antrenamente libere de la Monaco ca a fost incomodat pe durata Marelui Premiu al Spaniei de pilotii Toro Rosso, acestia dorind sa-i vina in ajutor germanului Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 27 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton, surprins de viteza McLaren
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a declarat la finele cursei de Formula 1 de la Barcelona ca a ramas surprins de randamentul extraordinar dat de masina sa in aceasta etapa.

Imagini (0) Data: 22 May 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2723 :: 18.85MB