No SSO cookie

Hamilton: Noua masina este in mod clar mai buna

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Noua masina este in mod clar mai buna
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton s-a declarat extrem de multumit de comportamentul noii masini McLaren la finele primei zile de teste de la Jerez, afirmand ca aceasta reprezinta un progres considerabil fata de monopostul de anul trecut.

 
 
Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton a declarat, la finele primei zile de teste alaturi de noul monopost McLaren, ca acesta este cu siguranta unul mai bun si mai fiabil decat cel de sezonul trecut.

Hamilton a incheiat prima zi de teste a sesiunii de la Jerez pe locul cinci in clasamentul celor mai rapizi piloti, dar a preferat sa se concentreze in principal pe alergari scurte cu noul model MP4-26, pentru a-i testa acestuia fiabilitatea si pentru a nu-l forta inca de la debutul testelor.


'' Sunt multumit de modul in care m-am simtit astazi. '' a spus campionul mondial din 2008, adaugand: '' Este in mod sigur un pas inainte. Au fost anumite zone in care am putut identifica progrese remarcabile fata de monopostul din sezonul trecut. Cu toate acestea, este de abia inceputul, asa ca mai avem mult de munca. ''

Britanicul a admis totusi ca nu se poate pronunta in privinta tuturor aspectelor legate de noua masina, in conditiile in care a efectuat putine tururi, iar optiunile precum sistemul KERS si noul eleron reglabil au fost incercate mult prea putin pentru a-si forma o imagine de ansamblu in ceea ce priveste eficienta acestora.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0900 :: 17.78MB