No SSO cookie

Hamilton va testa primul noul McLaren

voteaza
(0/ 0)
Hamilton va testa primul noul McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton va fi cel care va pilota pentru prima data noul model McLaren Mercedes in data de 10 februarie la Jerez, Jenson Button urmand sa faca si el cunostinta cu noua masina in ziua urmatoare.

 
 
Oficialii echipei de Formula 1 McLaren Mercedes au dezvaluit intr-o declaratie recenta ca Lewis Hamilton va fi cel care va inaugura noul monopost britanic in data de 10 februarie, cu ocazia sesiunii oficiale de teste de la Jerez, din Spania. Astfel, britanicul va testa noul MP4-26 in prima zi a testelor de la Jerez, urmand ca in a doua zi Jenson Button sa efectueze si el teste pe aceasta noua masina.

Pana atunci, McLaren va participa si la prima sesiune de teste, cea care va avea loc la Valencia, intre 1 si 3 februarie, dar va folosi cu acea ocazie un model interimar, asemanator cu cel utilizat pe durata sezonului 2010. Acesta va fi pilotat pe rand de Gary Paffett, pilotul de rezerva al echipei, pe 1 februarie, de Lewis Hamilton, pe 2 februarie, si de Jenson Button, in data de 3 a aceleiasi luni.

Dupa aceasta prima sesiune de teste, echipa McLaren va calatori pana in Germania, in a carei capitala Berlin se va desfasura in data de 4 februarie evenimentul oficial de lansare al noii masini.

In ceea ce priveste ultimele doua sesiuni de teste, de la Barcelona si din Bahrain, Jenson Button va avea dreptul la intaietate, acesta urmand sa piloteze in primele doua zile din Spania si in prima si a treia zi a testelor din Asia.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1136 :: 17.78MB