No SSO cookie

Hamilton ia numarul 3 de la Button

voteaza
(0/ 0)
Hamilton ia numarul 3 de la Button
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton si Jenson Button au facut rocada de numere pentru sezonul 2011. Astfel, Button fusese initial anuntat cu numarul 3, iar Hamilton cu 4, situatia fiind pana la urma inversata de FIA.

 
 
Federatia Internationala de Automobilism a corectat lista oficiala a pilotilor de Formula 1 si a numerelor acestora pentru sezonul 2011 si i-a acordat lui Lewis Hamilton numarul 3, in timp ce colegul sau de la McLaren, Jenson Button, a primit numarul 4.

In prima instanta, FIA acordase lui Jenson Button numarul 3, iar lui Hamilton numarul 4, pe considerentul ca primul este campionul mondial din 2009 si a concurat in sezonul recent incheiat cu numarul 1 de concurs. Totusi, conform reglementarilor in vigoare, acordarea numerelor se face numai in functie de rezultatele din anul precedent, asa ca cei doi au facut rocada, in conditiile in care Hamilton a terminat in fata lui Button in 2010.

O alta modificare survenita fata de lista publicata la inceputul acestei saptamani a fost confirmarea lui Pastor Maldonado la echipa Williams. Venezuelanul va fi al doilea pilot al echipei, dupa Rubens Barrichello, si va evolua cu masina cu numarul 12.

Raman in continuare noua locuri vacante in F1, numerele 10( Renault), 14 si 15( Force India), 18 si 19( Toro Rosso), 22 si 23( Hispania) si 24 si 25( Virgin) fiind inca in curs de negociere.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1036 :: 22.04MB