No SSO cookie

Di Resta, nerabdator sa se reintalneasca cu Vettel si Hamilton

voteaza
(0/ 0)
Di Resta, nerabdator sa se reintalneasca cu Vettel si Hamilton
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul pilot britanic al echipei Force India, Paul di Resta, a declarat ca nu se teme de Lewis Hamilton si Sebastian Vettel, piloti cu care s-a confruntat in campionate mai mici de-a lungul timpului si cu care crede ca poate reinnoda o rivalitate foarte interesanta.

 
 
Paul di Resta, noul pilot titular al echipei de Formula 1 Force India, a declarat ca de-abia asteapta reintalnirea cu Sebastian Vettel si Lewis Hamilton, piloti pe care i-a infruntat in mai multe randuri in campionate inferioare F1.

Britanicul in varsta de 24 de ani s-a intalnit cu Lewis Hamilton in Formula Renault si in F3, iar cu actualul campion mondial din Formula 1 a fost chiar coechipier in F3. In sezonul 2006, in care Di Resta si Vettel au concurat cu aceeasi masina, noul pilot Force India chiar l-a invins pe pilotul Red Bull, castigand si titlul mondial al acelei competitii.

Cu toate acestea, din 2007 carierele celor trei s-au despartit, Hamilton si Vettel primind sansa de a evolua in Marele Circ, in timp ce di Resta a trebuit sa se multumeasca cu campionatul DTM si cu o pozitie de pilot de teste la Force India. Acum, di Resta este gata de reluarea vechilor rivalitati si spune ca nu se teme de cei doi piloti, in ciuda rezultatelor impresionante ale acestora in F1.

De asemenea, di Resta a declarat ca cei doi au avut '' pur si simplu mai mult noroc decat el'' si de aceea au ajuns sa concureze mai repede in Formula 1. In plus, britanicul a mai dorit sa arunce o sageata spre cei doi campioni mondiali, transmitandu-le ca nu au concurat si impotriva lui atunci cand au obtinut titlurile supreme.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1518 :: 17.79MB