No SSO cookie
Hamilton, Button si Webber scapa doar cu avertismente
Formula 1

Pilotii Lewis Hamilton, Jenson Button, Mark Webber si Timo Glock au primit doar avertismente dupa Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, disputat la Barcelona, dupa ce nu au incetinit in portiuni de pista in care actionau steagurile galbene.

Imagini (0) Data: 22 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Vettel incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Schumacher
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a declarat la finele Marelui Premiu de Formula 1 ca dominatia lui Sebastian Vettel incepe sa semene din ce in ce mai mult cu cea a lui Michael Schumacher din urma cu cativa ani.

Imagini (0) Data: 10 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton si Button, nemultumiti de rezultatul din Turcia
Formula 1

Cei doi piloti ai echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, britanicii Lewis Hamilton si Jenson Button, s-au declarat nesatisfacuti de cursa din Turcia, la finele careia niciunul dintre ei nu a reusit sa urce pe podium.

Imagini (0) Data: 8 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton: A fost una din cele mai bune curse din cariera mea
Formula 1

Lewis Hamilton a fost extrem de fericit la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei, la capatul caruia britanicul a bifat prima sa victorie din sezonul 2011. Astfel, pilotul McLaren a caracterizat cursa de la Shanghai ca una dintre cele mai bune din cariera sa si a dorit sa multumeasca echipei de ingineri care au pus la punct strategia castigatoare.

Imagini (1) Data: 17 April 2011 Comentarii (0)

Hamilton castiga in China, Vettel ramane primul la general
Formula 1

Lewis Hamilton s-a impus in Marele Premiu de Formula 1 al Chinei la finele unei curse extrem de spectaculoase, Sebastian Vettel si Mark Webber completand podiumul de la Shanghai.

Imagini (1) Data: 17 April 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Putem mai mult in China
Formula 1

Lewis Hamilton a declarat ca spera sa reuseasca sa obtina timpi mai buni sambata si duminica la Shanghai, dupa ce vineri McLaren a fost din nou in urma monoposturilor Red Bull.

Imagini (1) Data: 15 April 2011 Comentarii (0)

Hamilton si Alonso, penalizati in cursa de la Sepang
Formula 1

Fernando Alonso si Lewis Hamilton au fost penalizati fiecare cu cate 20 de secunde in cursa de la Sepang, ibericul ramanand totusi pe pozitia a sasea, in timp ce britanicul a coborat in clasamentul cursei pana pe opt.

Imagini (1) Data: 10 April 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Nu trebuie sa fim dezamagiti dupa calificari
Formula 1

Lewis Hamilton a declarat ca echipa McLaren nu trebuie sa aiba niciun regret dupa calificarile din Malaezia, desi au fost foarte aproape sa obtina pole-positionul, si ca trebuie sa se bucure de faptul ca au reusit sa se apropie atat de mult de Red Bull.

Imagini (1) Data: 9 April 2011 Comentarii (0)

Hamilton, cel mai rapid in ultimele antrenamente de la Sepang
Formula 1

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot al ultimei sesiuni de antrenamente libere de la Sepang, britanicul de la McLaren fiind urmat de Mark Webber si de Jenson Button.

Imagini (1) Data: 9 April 2011 Comentarii (0)

Hamilton si Button: Ii putem prinde pe cei de la Red Bull
Formula 1

Lewis Hamilton si Jenson Button, cei doi piloti ai echipei de Formula 1 McLaren, sunt de parere ca teamul lor se poate apropia si poate chiar sa depaseasca echipa Red Bull in curand.

Imagini (1) Data: 28 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2219 :: 18.85MB