No SSO cookie
Hamilton nu comenteaza incidentul cu Massa
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton nu a facut nicio referire la incidentul sau cu Felipe Massa dupa cursa din Singapore si s-a limitat la a-i felicita pe Sebastian Vettel si Jenson Button pentru evolutiile lor din Asia.

Imagini (0) Data: 25 September 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Calificarile vor fi cheia
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a declarat ca sesiunea de calificari de sambata va fi esentiala in stabilirea clasamentului final al cursei din Singapore si ca are incredere ca poate obtine o pozitie buna pe grila de start de duminica.

Imagini (0) Data: 23 September 2011 Comentarii (0)

Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Singapore
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a inceput cu dreptul antrenamentele libere din Sinapore si s-a impus intr-o prima sesiune extrem de zbuciumata.

Imagini (0) Data: 23 September 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Michael s-a aparat corect
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat multumit de locul patru obtinut la Monza si a spus ca Michael Schumacher s-a aparat corect in fata lui si nu trebuie sa fie penalizat in niciun fel.

Imagini (0) Data: 12 September 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Vettel a fost de neatins
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a recunoscut dupa calificarile de la Monza ca Vettel nu putea fi batut si ca acesta a fost mult mai rapid decat ar fi putut sa fie masinile McLaren.

Imagini (0) Data: 10 September 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Ii putem bate pe cei de la Red Bull
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a declarat dupa antrenamentele de vineri de la Monza ca masinile McLaren au sanse bune de a-i invinge pe cei de la Red Bull in cursa din Italia.

Imagini (0) Data: 9 September 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Nu mai putem vorbi despre titlu
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a declarat dupa cursa de la Spa din acest week-end ca McLaren ar trebui sa uite de titlul mondial din acest an, titlu care este deja adjudecat de Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 30 August 2011 Comentarii (0)

Maldonado: Lewis ar trebui sa se mai potoleasca
Formula 1

Venezuelanul Pastor Maldonado a declarat dupa cursa de la Spa ca Lewis Hamilton ar trebui sa fie mai atent si sa nu mai provoace atatea accidente.

Imagini (0) Data: 30 August 2011 Comentarii (0)

Domenicali: Ni l-am dori pe Hamilton la Ferrari
Formula 1

Stefano Domenicali, managerul general al echipei Ferrari, a declarat ca si l-ar dori pe Lewis Hamilton la scuderia italiana cu toate ca britanicul este un pilot imprevizibil.

Imagini (0) Data: 7 August 2011 Comentarii (0)

McLaren: Hamilton si Button sunt liberi sa se lupte in continuare
Formula 1

Oficialii McLaren au declarat dupa cursa de Formula 1 din Ungaria ca nu au de gand sa introduca ordine de echipa si ca Lewis Hamilton si Jenson Button au permisiunea sa se lupte oricat vor pe circuit.

Imagini (0) Data: 2 August 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1806 :: 15.28MB