No SSO cookie

Hamilton: Vreau mai mult de doua titluri

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Vreau mai mult de doua titluri
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton spune ca nu vrea sa se opreasca la unul sau doua titluri mondiale si ca isi doreste sa devina cel mai bun pilot de Formula 1 al generatiei sale.

 
 
Britanicul Lewis Hamilton a declarat ca isi doreste sa obtina mai mult de doua titluri mondiale in cariera sa si ca tinteste sa fie cel mai bun pilot de Formula 1 al generatiei sale.

Hamilton a debutat in 2007 in ''Marele Circ'', reusind atunci sa se claseze al doilea in ierarhia generala a pilotilor, pentru ca numai un an mai tarziu sa devina campion mondial, fiind la acel moment si cel mai tanar campion din istoria sportului, titlu pierdut sezonul trecut in fata germanului Sebastian Vettel.

Lucrurile nu au mai stat atat de bine pentru tanarul britanic si in ultimele doua sezoane, mai ales in conditiile ascensiunii Red Bull si a unei scaderi destul de consistente a echipei sale, McLaren Mercedes.

'' Nu sunt aici pentru a alerga zece ani si a castiga unul sau doua campionate. '' a declarat extrem de categoric Hamilton, adaugand: '' Cred ca trebuie sa continui sa castigi, sa continui sa doresti sa castigi pentru a demonstra si a arata tuturor ca esti cel mai bun''. Pilotul de 26 de ani a mai spus si ca nu-si doreste sa plece de la McLaren si ca aceasta este o ''echipa incredibila cu o istorie fantastica''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1278 :: 22.11MB