No SSO cookie

Hamilton: Red Bull nu va domina Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Red Bull nu va domina Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton a declarat ca nu crede ca Red Bull poate sa ramana in fruntea Formula 1 multa vreme si ca mai devreme sau mai tarziu echipele cu traditie, precum McLaren si Ferrari, ii vor detrona pe cei care sunt '' o companie de bauturi, si nu un constructor de masini''.

 
 
Britanicul Lewis Hamilton a atacat extrem de dur echipa de Formula 1 Red Bull intr-un interviu recent, spunand despre aceasta ca '' nu poate sa domine Formula 1'' si ca este si va ramane cunoscuta tuturor '' doar ca o companie de bauturi''.

Cu toate ca Red Bull s-a impus in sezonul 2010 din Formula 1 atat in clasamentul pilotilor, cat si in ierarhia constructorilor, iar in 2011 porneste inca o data ca mare favorita, pilotul McLaren nu crede ca dominatia echipei britanico-austriece va mai tine multa vreme si ca echipele cu o traditie mai mare in Marele Circ se vor asigura de acest lucru.

'' Sunt suta la suta sigur ca nici McLaren si nici Ferrari nu-i vor lasa pe cei de la Red Bull sa domine acest sport multa vreme.'' a declarat campionul mondial din 2008, adaugand:
'' De multi ani incoace, cele doua echipe au fost in top. Acum a venit o a treia care le-a detronat pe acestea. Totusi, situatia nu va ramane asa multa vreme, pentru ca Ferrari si McLaren vor face totul sa redevina campioni.''

Hamilton a recunoscut totusi in finalul interviului ca Red Bull va fi greu de invins si in 2011, in conditiile in care masinile acestora stau la fel de bine la capitolul viteza ca anul trecut si chiar mai bine in ceea ce priveste fiabilitatea.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1307 :: 22.17MB