No SSO cookie

Alonso, acuzat ca a incercat sa-l saboteze pe Hamilton

voteaza
(0/ 0)
Alonso, acuzat ca a incercat sa-l saboteze pe Hamilton
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso este acuzat intr-o carte nou aparuta in Marea Britanie ca ar fi incercat in mai multe randuri sa-l saboteze pe Lewis Hamilton atunci cand cei doi erau coechipieri la echipa de Formula 1 McLaren Mercedes.

 
 
Conform unei noi biografii a mogului Formula 1, Bernie Ecclestone, pilotul spaniol Fernando Alonso a incercat sa-l saboteze pe britanicul Lewis Hamilton pe durata sezonului 2007, atunci cand cei doi erau coechipieri in cadrul echipei McLaren Mercedes.

Cartea care face aceste dezvaluiri se numeste '' Nu un inger: viata secreta a lui Bernie Ecclestone'', iar autorul acesteia este Tom Bowers. Cartea ofera o viziune destul de bine documentata asupra relatiei antonimice dintre Alonso si Hamilton din vremea in care cei doi erau colegi de echipa, dezvaluirile fiind destul de socante.

Astfel, se pare ca Alonso i-a cerut lui Ron Dennis, managerul echipei McLaren, ca Hamilton sa fie lasat fara combustibil in timpul unei curse, pentru ca ibericul sa se poata impuna. In plus, actualul pilot Ferrari este acuzat ca ar fi amenintat echipa al carei angajat era in 2007 ca va furniza FIA o serie de emailuri incriminatorii, in cazul in care nu va fi tratat ca primul pilot al echipei.

Cei doi piloti sunt in acest moment in tabere diferite, Alonso fiind liderul Ferrari, iar Hamilton ramanand la McLaren, iar rivalitatea lor ar putea sa cunoasca un nou apogeu odata cu debutul noului sezon de Formula 1, care este programat in Australia, in data de 25 martie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1387 :: 22.17MB