No SSO cookie

Hamilton: Noile pneuri vor face masinile mai lente

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Noile pneuri vor face masinile mai lente
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul McLaren Lewis Hamilton este de parere ca pneurile Pirelli vor incetini semnificativ masinile de Formula 1, facand competitia mai putin captivanta pentru piloti, dar mai echilibrata si poate mai interesanta pentru spectatori.

 
 
Britanicul Lewis Hamilton a avertizat ca noile pneuri Pirelli vor face masinile din Formula 1 si mai lente, asta dupa ce deja anul trecut masinile au fost incetinite semnificativ dupa ce au fost interzise alimentarile cu combustibil in timpul curselor.

'' Formula 1 a incetinit serios. '' a spus fostul campion mondial de la McLaren, acesta adaugand mahnit: '' Am alergat zilele trecute si am incercat sa dau totul, dar a fost dureros de lent, chiar a fost prea lent. Sa fiu sincer, nu mai este atat de captivant si de interesant sa pilotezi un monopost de F1.''

Hamilton s-a referit si la rata de degradare a noilor pneuri Pirelli, despre care a spus ca este inacceptabil de ridicata. Astfel, britanicul apreciaza ca nu se poate merge mai mult de noua sau zece tururi cu aceleasi pneuri, daca ataci sustinut, sau 15-17 tururi, in conditiile in care pilotezi putin mai prudent.

Cu toate acestea, pilotul McLaren a recunoscut ca noile pneuri au si un avantaj, acela de a nivela valorile si de a face competitia mai echilibrata, in conditiile in care echipele puternice nu mai pot sa-si arate forta si viteza cu adevarat.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1254 :: 19.27MB