No SSO cookie

Simon Fuller este noul manager al lui Hamilton

voteaza
(0/ 0)
Simon Fuller este noul manager al lui Hamilton
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul britanic Lewis Hamilton va fi reprezentat de compania de management a lui Simon Fuller incepand cu acest sezon, campionul mondial din 2008 hotarand sa nu mai colaboreze alaturi de tatal sau in viata profesionala.

 
 
Britanicul Lewis Hamilton va fi manageriat incepand cu acest sezon de celebra companie de management XIX Entertainment, condusa de Simon Fuller. Pilotul McLaren a fost manageriat de tatal sau Anthony pana anul trecut, atunci cand campionul mondial din 2008 a hotarat ca este nevoie de o schimbare in viata sa si ca trebuie sa separe viata personala de cea profesionala.

Compania XIX Entertainment este una extrem de cunoscuta in Marea Britanie, printre clientii acesteia numarandu-se fotbalistul David Beckham, jucatorul de tenis Andy Murray, actorul Michael Caine, precum si trupa de muzica Spice Girls.

Hamilton a declarat ca aceasta decizie a fost luata destul de greu, in conditiile in care si-a dorit ca ea sa fie cea mai potrivita pentru cariera sa si pentru viitorul sau pe termen lung.

'' Am discutat cu mai multe companii interesate in ultimele luni, dar am simtit ca Simon Fuller, impreuna cu echipa sa de la XIX Entertainment, nu numai ca doreste sa ma ajute sa devin un pilot de curse mai bun, dar impartaseste si ambitiile mele pe termen lung. Astept cu mare nerabdare sa lucrez indeaproape cu ei. ''
a mai spus Lewis Hamilton, multumit de alegerea facuta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0741 :: 17.78MB