No SSO cookie

Horner: Hamilton este un pilot extraordinar

voteaza
(0/ 0)
Horner: Hamilton este un pilot extraordinar
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Horner a declarat ca Lewis Hamilton este unul dintre cei mai buni piloti din Formula 1 in acest moment si ca cel mai probabil nu se va multumi cu inca un sezon mediocru la McLaren, in acest fel trimitand semnale destul de clare ca Red Bull l-ar dori pe britanic alaturi de Sebastian Vettel.

 
 
Christian Horner, managerul echipei de Formula 1 Red Bull, a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Lewis Hamilton, despre care a spus si ca este greu de crezut ca va mai indura inca un sezon mediocru alaturi de McLaren. Cuvintele lui Horner vin dupa anuntarea prelungirii de contract a lui Vettel si pot fi interpretate si ca un semn ca echipa campioana il doreste pe Hamilton alaturi de tanarul german.

Hamilton a traversat un sezon destul de dificil in 2010, masinile McLaren fiind in mod constant mai lente decat cele Red Bull si Ferrari. Evolutia din testele debutului acestui an nu au fost nici ele deloc incurajatoare, parand sa-l pregateasca pe britanic pentru inca un sezon mai degraba nereusit.

'' Lewis este un pilot extraordinar. Este un fost campion mondial. Este unul dintre cei mai buni din lume in acest moment. Si cu siguranta nu va fi fericit cu inca un sezon slab. ''
a declarat Christian Horner, cel care s-a grabit, mai mult de ochii presei, sa declare si ca vorbele sale '' nu inseamna neaparat ca ni-l dorim la Red Bull, in conditiile in care suntem foarte multumiti de cei doi piloti pe care ii avem in acest moment''.

Cu toate acestea, exista speculatii conform carora australianul Mark Webber ar mai avea un contract cu Red Bull valabil doar pana la finele sezonului 2011 si ca echipa campioana se gandeste sa nu-i prelungeasca veteranului de 34 de ani actuala intelegere, ceea ce ar insemna ca drumul spre Red Bull ar deveni liber pentru Lewis Hamilton.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1378 :: 15.06MB