No SSO cookie

Hamilton: Nu suntem suficient de buni pentru a castiga

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Nu suntem suficient de buni pentru a castiga
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton a continuat previziunile sumbre cu privire la sansele echipei sale, McLaren Mercedes, de a obtine performante bune in acest sezon de Formula 1 si a declarat ca nu crede ca el sau Jenson Button au vreo sansa la titlul mondial la piloti.

 
 
Britanicul Lewis Hamilton a declarat ca nu crede ca el sau coechipierul sau, Jenson Button, au vreo sansa in acest moment de a redeveni campioni mondiali, date fiind numeroasele probleme tehnice ale noii masini McLaren Mercedes.

'' Cred ca am o masina cu care sa castig titlul mondial? Nu, cu siguranta nu!'' a declarat extrem de transant pilotul in varsta de 26 de ani. Declaratiile radicale ale lui Hamilton au venit la putin timp dupa o noua zi de teste ratata de McLaren, a doua a sesiunii finale de la Barcelona, in care noua masina a avut probleme atat hidraulice, cat si de evacuare, timpii scosi in putinul timp petrecut pe pista fiind si ei mai degraba modesti.

Cu toate acestea, Hamilton a dorit sa ramana optimist, spunand ca nu este imposibil ca noua masina sa devina una care sa se lupte la titlurile mondiale pe parcursul acestui sezon. Pentru ca asa ceva sa se intample insa, pilotul britanic spune ca este nevoie de imbunatatiri semnificative si de multa munca atat din partea inginerilor, cat si din partea sa si a colegului sau, Jenson Button.

In ceea ce priveste primele curse ale sezonului de Formula 1 care sta sa inceapa, campionul mondial din 2008 marturiseste ca s-ar multumi cu obtinerea a ''cateva puncte'', puncte care sa-i permita sa ramana in cursa pentru primele pozitii in ierarhia generala a pilotilor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0936 :: 17.78MB