No SSO cookie

Hamilton si Button: Ii putem prinde pe cei de la Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Hamilton si Button: Ii putem prinde pe cei de la Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton si Jenson Button, cei doi piloti ai echipei de Formula 1 McLaren, sunt de parere ca teamul lor se poate apropia si poate chiar sa depaseasca echipa Red Bull in curand.

 
 
Atat Lewis Hamilton, cat si Jenson Button au declarat la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei ca echipa McLaren este capabila de a-i ajunge din urma pe cei de la Red Bull.

Cei doi piloti britanici au avut parte de evolutii distincte la Melbourne, Hamilton clasandu-se pe locul doi, destul de departe de Sebastian Vettel, in timp ce Jenson Button a incheiat cursa doar pe pozitia a sasea, dupa o evolutie plina de peripetii, de necazuri si de ghinioane.

Totusi, cei doi au avut un mesaj comun de trimis, si anume ca McLaren a revenit in elita si ca este capabila sa se lupte de la egal la egal cu campioana en-titre de la constructori, Red Bull Racing. '' Doar cu o saptamana sau doua in urma nu ne asteptam sa fim nici macar in preajma primilor cinci, asa ca acest loc secund este o realizare extraordinara pentru toata lumea. '' a declarat Hamilton, facand referire la perioada de teste, cand McLaren a dezamagit crunt si era vazuta afara din lupta pentru primele locuri.


'' Este dezamagitor sa nu poti obtine mai multe puncte atunci cand masina este asa buna cum a fost in acest weekend, dar una peste alta cred ca trebuie sa fim fericiti cu ce am obtinut la Melbourne. ''
a spus si Jenson Button, vizibil nemultumit de evolutia slaba a sa din Australia, dar decis sa revina pe podium odata cu urmatoarea cursa, care va avea loc in Malaezia.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0764 :: 17.78MB