No SSO cookie

Hamilton: Nu trebuie sa fim dezamagiti dupa calificari

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Nu trebuie sa fim dezamagiti dupa calificari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton a declarat ca echipa McLaren nu trebuie sa aiba niciun regret dupa calificarile din Malaezia, desi au fost foarte aproape sa obtina pole-positionul, si ca trebuie sa se bucure de faptul ca au reusit sa se apropie atat de mult de Red Bull.

 
 
Britanicul Lewis Hamilton a declarat ca echipa sa, McLaren Mercedes, nu trebuie sa fie dezamagita de ratarea pole-positionului de la Sepang, in conditiile in care diferenta dintre teamul britanic si Red Bull a scazut uluitor fata de cea din teste si fata de cea de la Marele Premiu al Australiei.

Hamilton a obtinut al doilea timp al calificarilor din Malaezia, fiind depasit de Sebastian Vettel, dar diferenta dintre cei doi a fost infima, de doar o zecime de secunda, fata de cele opt zecimi care s-au inregistrat cu doua saptamani in urma, la Melbourne. Nici cel de-al doilea pilot McLaren, Jenson Button, nu s-a descurcat deloc rau, obtinand al patrulea timp, la o diferenta de doua sutimi de secunda de Mark Webber, ocupantul locului trei.

'' Nu cred ca avem vreun motiv pentru care sa fim dezamagiti. ''
a declarat Lewis Hamilton, adaugand: '' Am facut o treaba fantastica si ne-am apropiat foarte mult de Red Bull, acesta fiind obiectivul nostru inca din Australia. ''

Britanicul s-a mai referit si la modul in care au decurs calificarile, Red Bull incepand greoi, dar revenind extraordinar pe ultima suta de metri. '' Red Bull intotdeauna da ce are mai bun pe final, asa ca ne-am asteptat sa vina peste noi in partea a treia. Oricum, una peste alta, rezultatul a fost foarte bun si suntem optimisti pentru cursa de duminica. '' a spus campionul mondial din 2008.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0990 :: 22.18MB