No SSO cookie

Hamilton, cel mai rapid in ultimele antrenamente de la Sepang

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, cel mai rapid in ultimele antrenamente de la Sepang
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot al ultimei sesiuni de antrenamente libere de la Sepang, britanicul de la McLaren fiind urmat de Mark Webber si de Jenson Button.

 
 
Britanicul Lewis Hamilton a obtinut cel mai rapid timp al celei de-a treia sesiuni de antrenamente libere, desfasurata sambata la Sepang, pilotul McLaren fiind urmat de Mark Webber, australianul echipei Red Bull si de coechipierul sau, Jenson Button.

Hamilton a oprit cronometrul in cel mai rapid tur al sau la 1:36,340, cu doar circa patru minute inaintea finelui sesiunii de antrenamente. Mark Webber, cel care reusise sa se impuna vineri in ambele sesiuni de antrenamente s-a clasat acum la trei zecimi de secunda de Hamilton, in timp ce Button a fost mai lent cu aproximativ patru zecimi de secunda decat colegul sau de echipa.


In continuarea ierarhiei s-au clasat Nick Heidfeld, Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Vitaly Petrov, Felipe Massa, Kamui Kobayashi si Michael Schumacher, in timp ce la coada  clasamentului au fost din nou pilotii Hispania, Vitantonio Liuzzi si Narain Karthikeyan, cei care vor avea cel mai probabil din nou emotii pentru calificarea in cursa de duminica din Malaezia.

In ceea ce priveste incidentele, aceasta sesiune de antrenamente libere a fost extrem de linistita, toti pilotii reusind sa-si faca treaba fara peripetii si fara emotii.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1360 :: 17.78MB