No SSO cookie

Hamilton si Button, nemultumiti de rezultatul din Turcia

voteaza
(0/ 0)
Hamilton si Button, nemultumiti de rezultatul din Turcia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei doi piloti ai echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, britanicii Lewis Hamilton si Jenson Button, s-au declarat nesatisfacuti de cursa din Turcia, la finele careia niciunul dintre ei nu a reusit sa urce pe podium.

 
 

Lewis Hamilton si Jenson Button au recunoscut la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Turciei ca sunt extrem de nemultumiti cu rezultatele obtinute, locurile patru si sase fiind departe de pretentiile pe care ar trebui sa le aiba o echipa precum McLaren Mercedes.

Daca Hamilton a admis ca poarta o mare parte din vina pentru clasarea in afara podiumului, dupa o eroare in chiar debutul cursei, Jenson Button a dat vina pentru rezultatul sau slab din Turcia pe strategia nefericita adoptata de echipa, acesta fiind singurul nume mare din cursa de la Istanbul care a oprit de doar trei ori la boxe.

'' A fost o zi dezamagitoare si imi asum vina pentru aceasta. Nu a fost nici pe departe cea mai buna cursa a mea, iar daca nu as fi facut acea eroare din primul tur lucrurile ar fi stat cu siguranta altfel. '' a declarat Lewis Hamilton, cel care reusise o victorie entuziasmata in precedenta cursa, disputata in China.

Button pe de alta parte nu a avut multe lucruri sa-si reproseze si a declarat ca ar fi putut obtine o clasare pe locul patru, daca strategia adoptata de echipa pentru el ar fi fost mai bine pusa in aplicare. Astfel, britanicul este de parere ca ar fi trebuit lasat mai multe tururi inainte de primele doua opriri si ca ultimul set de pneuri a fost mult prea solicitat pentru a putea avea vreo sansa sa reziste in fata lui Lewis Hamilton sau a lui Nico Rosberg.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2277 :: 22.17MB