No SSO cookie

Hamilton, Button si Webber scapa doar cu avertismente

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, Button si Webber scapa doar cu avertismente
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotii Lewis Hamilton, Jenson Button, Mark Webber si Timo Glock au primit doar avertismente dupa Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, disputat la Barcelona, dupa ce nu au incetinit in portiuni de pista in care actionau steagurile galbene.

 
 

In urma unei investigatii FIA care a urmat Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, s-a constatat ca patru piloti au incalcat regulamentele si nu au incetinit atunci cand ar fi trebuit, sub incidenta steagurilor galbene. Cu toate acestea, Lewis Hamilton, Jenson Button, Mark Webber si Timo Glock au fost pedepsiti doar cu cate un avertisment.

Pedepsele aplicate celor patru piloti nu au fost mai severe, deoarece s-a considerat ca oricum ierarhiile nu ar fi fost afectate in niciun fel. Astfel, daca s-ar fi aplicat regulamentul in cea mai stricta masura a sa, ei ar fi putut primi penalizari de cate 20 de secunde, secunde care ar fi urmat sa se adauge timpurilor cu care au incheiat cursa.

Pozitia niciunuia dintre cei patru piloti nu ar fi fost schimbata, in conditiile in care Hamilton, Button si Webber au incheiat unul dupa altul, pe locurile doi, trei si patru, la o distanta considerabila in fata lui Fernando Alonso, iar Timo Glock a terminat pe 19, cu un avans important in fata coechipierului sau de la Virgin, Jerome D'Ambrosio.

'' Comisarii au crezut de cuviinta ca avertismentele ar fi cele mai potrivite in acest caz. '' a declarat Martin Whitmarsh, managerul McLaren, cel care a mai spus: '' Cred ca au fost blanzi de aceasta data, asa ca trebuie sa fim mai atenti de acum incolo si sa nu mai facem astfel de erori. ''

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1007 :: 22.11MB