No SSO cookie

Hamilton: Putem mai mult in China

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Putem mai mult in China
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton a declarat ca spera sa reuseasca sa obtina timpi mai buni sambata si duminica la Shanghai, dupa ce vineri McLaren a fost din nou in urma monoposturilor Red Bull.

 
 
Britanicul Lewis Hamilton a declarat, la finele primei zile de antrenamente libere de la Shanghai, ca are incredere in potentialul masinilor McLaren de a realiza performante mai bune decat vineri in calificarile si cursa din China.

Hamilton a fost departe de masinile Red Bull in primele antrenamente de vineri, dar a revenit puternic in cea de-a doua sesiune a zilei si s-a clasat pe pozitia secunda, cu un timp mai lent cu doar o zecime si jumatate de secunda decat cel al lui Sebastian Vettel.

'' A fost o zi ocupata pentru noi. '' a declarat Hamilton dupa cele doua antrenamente, adaugand: '' Masina nu s-a comportat chiar foarte rau la finele sesiunii de dupa-amiaza si am reusit sa scot un timp bun, cu toate ca nu m-am simtit chiar in largul meu si confortabil cu masina.''

Hamilton a recunoscut si ca McLaren s-a confruntat cu anumite probleme legate de setarile celor doua monoposturi si ca masina nu pare sa performeze asa cum si-ar dori din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, britanicul si-a incheiat declaratia intr-un ton optimist, spunand ca se asteapta sa reuseasca performante mult mai bune sambata si duminica la Shanghai.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1190 :: 18.66MB