No SSO cookie

Hamilton: Coliziunea cu Jenson a fost vina mea

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Coliziunea cu Jenson a fost vina mea
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton a recunoscut public ca incidentul dintre el si Jenson Button, produs in timpul cursei din Canada, a fost vina lui si ca i-a cerut deja scuze coechipierului sau pentru acesta.

 
 

Lewis Hamilton a admis ca vina pentru coliziunea dintre el si coechipierul sau de la McLaren, Jenson Button, din timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei, ii apartine numai lui. Mai mult decat atat, Hamilton a declarat ca lucrurile sunt in regula intre el si Button si ca cei doi au discutat despre aceasta problema, neexistand niciun resentiment.

Hamilton a fortat o depasire in fata lui Button pe linia de start-sosire, acesta din urma blocandu-l si trimitandu-l pe Lewis intr-unul din zidurile de protectie. Ca urmare a acestui incident, Hamilton a fost fortat sa abandoneze, Button ramanand in continuare pe circuit.

Incidentul a fost investigat de stewarzii cursei, acestia hotarand ca nu a fost nimic altceva decat un incident normal de cursa si ca niciunul dintre piloti nu poarta nicio vina. In ciuda acestui fapt, Hamilton a tinut sa ia vina asupra sa si a descris si discutia dintre el si Button, purtata in momentele intreruperii cursei.

'' In pauza, Jenson a venit la mine si s-a scuzat pentru ca nu m-a vazut atunci pe pista. La randul meu, mi-am asumat vina, pentru ca ma aflam in locul nepotrivit la momentul nepotrivit, ne-am strans mainile si ramanem prieteni.'' a povestit Hamilton discutia cu Button.

De asemenea, fostul campion mondial si-a pastrat optimismul si dupa cursa din Canada, declarand ca fiecare pilot isi face norocul cu mana lui. '' Sunt binecuvantat sa alerg in Formula 1, sa fiu in forma fizica buna, sanatos si capabil sa ma bat pentru primele locuri. Asta e ceea ce conteaza pana la urma. '' a concluzionat britanicul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1341 :: 22.11MB