No SSO cookie

Hamilton: Poate e din cauza ca sunt negru

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Poate e din cauza ca sunt negru
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a aruncat cu acuze in stanga si in dreapta la finele Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco, simtindu-se nedreptatit de stewarzi si incomodat de cativa dintre piloti.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul echipei McLaren Mercedes, s-a declarat extrem de nemultumit la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco atat fata de stewarzi, cat si fata de cativa dintre adversarii sai. Hamilton, care a incheiat cursa pe locul sase, a fost penalizat in calificari, inca o data in cursa, urmand a fi investigat pentru un al doilea incident care s-a petrecut in cursa.

'' Din sase curse am fost in cinci randuri judecat de stewarzi. Este o gluma. Este o nenorocita de gluma. '' si-a inceput atacurile Hamilton, cel care a glumit la un moment dat, parafrazandu-l pe celebrul comedian Ali G si spunand ca poate totul i se trage de la faptul ca este negru.

Britanicul a fost declasat pe grila de start a Marelui Premiu de la Monaco, plecand de pe noua dupa ce a fost acuzat ca ar fi calcat o sicana in timpul celui mai bun tur al sau din calificari. Apoi, pilotul McLaren a fost penalizat cu un drive-through pentru incidentul care l-a obligat pe Felipe Massa sa abandoneze. Necazurile nu se opresc insa aici pentru fostul campion mondial, cel care a mai obligat un pilot sa se retraga din cursa, pe venezuelanul Pastor Maldonado. Pentru aceasta presupusa infractiune, Hamilton nu a fost inca penalizat, o sanctiune disciplinara urmand a fi insa cel mai probabil anuntata in urmatoarele ore.

Hamilton nu a acuzat doar stewarzii de la Monaco si i-a aratat cu degetul si pe cei doi piloti cu care a intrat in contact direct in cursa monegasca. '' Nu se poate depasi aici foarte des si foarte, foarte rar ai sansa sa faci asta. Eram mult mai rapid decat Massa, am intrat pe interior, iar tipul pur si simplu a intrat in mine. Apoi, cu Maldonado, din nou am incercat pe interior si el a incercat sa ma opreasca busindu-ma. E ridicol. Pilotii astia sunt ridicoli, iar penalizarile la adresa mea sunt absolut stupide. '' a declarat nonsalant pilotul McLaren.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2207 :: 22.11MB