No SSO cookie

Niki Lauda: Hamilton este complet nebun

voteaza
(0/ 0)
Niki Lauda: Hamilton este complet nebun
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fostul campion mondial Niki Lauda l-a atacat fara menajamente pe Lewis Hamilton dupa Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, spunand despre britanic ca este nebun si ca ar trebui penalizat de FIA pentru repetatele sale scapari de pe circuit.

 
 

Britanicul Lewis Hamilton a abandonat dupa doar sapte tururi in Canada, cursa fiind castigata de coechipierul sau de la McLaren, Jenson Button, dupa o depasire a lui Sebastian Vettel inregistrata in ultimul tur. Chiar si in aceste conditii insa, Hamilton tine capul de afis in discutiile cu privire la cursa de la Montreal, britanicul reusind sa provoace doua accidente in cele sapte tururi petrecute pe pista.

Hamilton l-a acrosat mai intai pe Mark Webber la putina vreme dupa start, australianul multumindu-se sa declare ca manevra pilotului McLaren a fost ''putin riscanta''. Cateva tururi mai tarziu insa, Hamilton a uimit pe toata lumea, acrosandu-si propriul coechipier, pe Jenson Button.

Iar daca Button nu a stiut exact ce se intampla in acel moment pe circuit, strigand disperat oficialilor echipei sale '' Ce are de gand sa faca?!?'', Niki Lauda, fostul campion mondial, a fost extrem de dur dupa cursa si a spus ca Hamilton piloteaza mult prea periculos si ca ar trebui sanctionat drastic pentru incidentele pe care le provoaca.

'' Daca FIA nu-l va penaliza, nu mai inteleg lumea deja. La un moment dat trebuie sa punem capat tuturor glumelor de acest gen. Nu poti pilota in felul acesta pentru ca mai devreme sau mai tarziu totul se va sfarsi prin moartea cuiva. '' a declarat Lauda despre Lewis Hamilton.

Declaratiile lui Lauda au fost sustinute de un alt fost mare pilot, brazilianul Emerson Fittipaldi, cel care a fost si steward al cursei de la Montreal. '' Cred ca Lewis este un talent exceptional, un adevarat campion mondial, dar are momente cand exagereaza si cand este mult prea agresiv pe circuit. '' a declarat si Fittipaldi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0905 :: 22.17MB