No SSO cookie

Hamilton acuza Toro Rosso de sprijin pentru Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Hamilton acuza Toro Rosso de sprijin pentru Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton a dezvaluit dupa prima zi de antrenamente libere de la Monaco ca a fost incomodat pe durata Marelui Premiu al Spaniei de pilotii Toro Rosso, acestia dorind sa-i vina in ajutor germanului Sebastian Vettel.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, a lansat un atac neasteptat la adresa echipei Toro Rosso. Astfel, britanicul a declarat ca cei doi piloti ai scuderiei italiene l-au incomodat in mod intentionat in cursa precedenta, desfasurata la Barcelona, in dorinta de a-l ajuta pe Sebastian Vettel, pilotul echipei Red Bull Racing.

Hamilton a incheiat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei pe pozitia a doua, dar diferenta dintre el si castigatorul cursei, germanul Sebastian Vettel, a fost de mai putin de o secunda. In aceste conditii, fostul campion mondial este de parere ca ar fi putut obtine victoria la Barcelona daca nu ar fi existat aceste ''sicane'' din partea pilotilor Toro Rosso.

'' Acest gen de lucruri nu ar trebui sa se intample in primul rand pentru ca nu ar trebui sa existe astfel de echipe surori, nu-i asa?'' si-a inceput discursul pilotul McLaren, cel care a mai spus: '' Atat Sebastien, cat si Jaime nu au fost corecti si l-au lasat pe Vettel sa treaca fara probleme, pentru a ma bloca pe mine apoi cat mai mult cu putinta. ''

Hamilton nu s-a oprit aici si a declarat ca, in cazul in care aceste practici vor continua, Federatia Internationala de Automobilism ar trebui sa ia masuri si sa-i sanctioneze pe acei piloti care nu-si apara in mod corect si echitabil sansele.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1223 :: 22.11MB