No SSO cookie

Hamilton isi cere scuze pentru gluma cu caracter rasist

voteaza
(0/ 0)
Hamilton isi cere scuze pentru gluma cu caracter rasist
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton si-a cerut scuze fata de stewarzii de la Monaco pentru gluma cu caracter rasist facuta dupa cursa de la Monte Carlo si a dorit sa sublinieze inca o data ca a fost vorba de o simpla gluma si nimic mai mult.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, si-a cerut scuze fata de oficialii FIA pentru gluma cu tenta rasista facuta imediat dupa incheierea Marelui Premiu al Principatului Monaco. Britanicul declarase, dupa ce a fost penalizat de doua ori pentru incidentele din timpul cursei, ca '' poate este din cauza ca sunt negru''.

Hamilton a dorit sa clarifice acel comentariu atat in fata stewarzilor FIA, cat si in fata reprezentatilor presei si a spus ca nu a facut altceva decat sa-l parafrazeze pe Ali G, celebrul personaj interpretat de comedianul Sascha Baron Cohen.

De asemenea, fostul campion mondial a recunoscut ca gluma a fost deplasata si ca nu ar fi trebuit facuta, dar a dorit sa se scuze, spunand ca era nervos din cauza desfasurarii cursei si ca nivelul emotiilor era unul extrem de ridicat.

De altfel, pilotul britanic a declarat ca a gasit intelegere la stewarzii Federatiei Internationale de Automobilism, cei care l-au asigurat ca vorbele lui nu vor fi luate in serios si nu vor fi sanctionate in niciun fel. '' Mi-au spus ca si ei au concurat la randul lor si ca inteleg pasiunea si emotiile care il cuprind pe un pilot la finele unei curse, mai ales la finele uneia nereusite. '' a precizat Hamilton.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0770 :: 17.78MB