No SSO cookie

Massa: FIA ar trebui sa-i dea o lectie lui Hamilton

voteaza
(0/ 0)
Massa: FIA ar trebui sa-i dea o lectie lui Hamilton
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brazilianul Felipe Massa a fost extrem de nervos la finele Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco si a spus ca Lewis Hamilton trebuie sa fie penalizat suplimentar pentru ceea ce a facut in aceasta cursa.

 
 

Felipe Massa, pilotul de Formula 1 al echipei Ferrari, l-a atacat dur pe britanicul Lewis Hamilton dupa cursa din Monaco, disputata in acest weekend. Astfel, brazilianul este de parere ca pilotul McLaren trebuie sanctionat de FIA pentru incidentele provocate la Monte Carlo, pentru ca in acest fel Hamilton sa se invete minte si sa nu mai repete lucrurile din aceasta saptamana.

Lewis Hamilton a provocat doua abandonuri la Monaco, intrand in coliziune cu Felipe Massa si cu Pastor Maldonado. Si cu toate ca britanicul a fost penalizat, cu un drive-through in timpul cursei pentru primul incident si cu 20 de secunde adaugate timpului de la finalul cursei, acesta a reusit sa termine pe locul sase, obtinand puncte pretioase, spre deosebire de pilotii Ferrari si Williams pe care acesta i-a acrosat la Monte Carlo.

'' Ceea ce a facut astazi este de necrezut. '' a fost prima reactie a lui Felipe Massa la adresa lui Hamilton. '' Si nu numai cu mine, dar si cu alti piloti. Cred ca trebuie sanctionat mai dur, pentru ca altfel nu se va invata niciodata minte si va repeta circul pe care l-a pus astazi in scena. FIA trebuie sa se gandeasca la ceva si trebuie sa ne asigure noua pilotilor protectie impotriva unor astfel de incidente. '' a mai declarat pilotul Ferrari.

Si Pastor Maldonado a fost critic la adresa lui Lewis Hamilton dupa cursa, cu toate ca venezuelanul a incercat sa fie mai diplomat si mai elegant si a spus ca '' Lewis a fost prea optimist si prea entuziast. Probabil ca nu se simtea foarte bine pe locul pe care se afla, in conditiile in care se lupta la titlu. ''

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2032 :: 22.11MB