No SSO cookie

Hamilton: Suntem in mod sigur in lupta pentru victorie

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Suntem in mod sigur in lupta pentru victorie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a declarat la finele celor doua sesiuni de antrenamente libere de vineri ca McLaren va fi cu siguranta din nou in lupta pentru victorie in Marele Premiu al Europei, care se va disputa duminica la Valencia.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, a declarat ca este increzator in sansele teamului sau de a ataca o noua victorie in acest sezon din Marele Circ. Astfel, britanicul simte ca atat el, cat si coechipierul sau, Jenson Button, au ceea ce le trebuie pentru a pune probleme pilotilor Red Bull in aceasta duminica.

Declaratiile optimiste ale fostului campion mondial au venit dupa ce acesta a obtinut al doilea timp al celei de-a doua sesiuni de antrenamente de vineri, Hamilton devansand ambii piloti Red Bull si fiind depasit doar de Fernando Alonso.

Hamilton nu a fost deloc multumit de conditiile in care s-au desfasurat primele antrenamente ale zilei de vineri, circuitul fiind plin de praf, dar a declarat ca in sesiunea a doua de antrenamente s-a simtit mult mai bine si a fost destul de multumit si de evolutia masinii sale.

Britanicul a parut totusi sa-si indrepte privirea deja spre cursa de duminica, acesta nefacand nicio referire la calificarile care vor avea loc sambata. Lucru de inteles avand in vedere ca pilotii McLaren nu au reusit pana acum in acest sezon sa puna probleme masinilor Red Bull in calificari, dar au obtinut totusi doua victorii de cursa, una prin Hamilton si una prin Jenson Button.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0923 :: 17.78MB