No SSO cookie

Hamilton, penalizat pentru cursa de la Monaco

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, penalizat pentru cursa de la Monaco
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton va pleca al noualea in Marele Premiu de Formula 1 al statului Monaco, pilotul McLaren fiind penalizat pentru o manevra ilegala in timpul celui mai bun tur al sau de calificare.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul britanic al echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, a fost penalizat in calificarile cursei de la Monaco, urmand sa plece de pe grila duminica doar de pe pozitia a noua. Fostul campion mondial obtinuse al saptelea timp in calificarile monegasce, dar timpul cel mai bun al englezului a fost anulat, acesta sarind peste o sicana in chiar cel mai bun tur al sau.

Hamilton nu avusese parte de cea mai buna sesiune de calificari a sa, optand pentru o strategie riscanta, strategie care l-a costat pana la urma. Astfel, britanicul a decis sa astepte pana pe finalul ultimei parti a calificarilor pentru a stabili un timp si a iesit pe pista imediat dupa accidentul lui Sergio Perez.

Cu toate ca pilotul McLaren a reusit sa fie primul pe pista in acele ultime doua minute ale calificarilor, intreruperea destul de lunga a calificarilor l-a costat pe acesta scump, temperatura franelor si a pneurilor nefiind cea ideala pentru obtinerea unui timp valoros.

In conditiile declasarii lui Hamilton, venezuelanul Pastor Maldonado, pilotul echipei Williams, se va afla in fata unei premiere, urmand sa plece de pe cea mai buna pozitie a sa intr-o cursa de Formula 1, pozitia a opta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0831 :: 17.78MB