No SSO cookie

Hamilton: Nu m-am indoit niciodata de mine

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Nu m-am indoit niciodata de mine
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat fericit cu locul doi obtinut in cursa din Coreea de Sud si a spus ca a avut intotdeauna incredere in sine, in ciuda rezultatelor slabe din ultima vreme.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul echipei McLaren Mercedes, s-a declarat multumit cu locul doi ocupat in Marele Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud. Hamilton, care a plecat in cursa de pe prima pozitie, a mai spus ca a crezut intotdeauna in propriile-i forte, in ciuda unui lung sir de rezultate nesatisfacatoare.

Fostul campion mondial din 2008 a reusit doar doua victorii in actualul sezon si a fost ''protagonistul'' mai multor incidente nefericite, printre care acrosaje cu Felipe Massa si Pastor Maldonado. Britanicul a ratat podiumul in ultimele cinci curse, ocupand doua locuri patru, doua locuri cinci si abandonand o data.

Cu toate acestea, pilotul McLaren, clasat pe cinci in ierarhia generala a pilotilor, spune ca nu s-a indoit si nu se va indoi niciodata de propriile sale posibilitati. '' Am si am avut intotdeauna incredere in mine si in fortele mele. In plus, am avut mereu o echipa alaturi de mine, care m-a sprijinit si nu m-a lasat in niciun moment sa devin demoralizat sau afectat de rezultatele negative. '' a spus Hamilton dupa cursa sud-coreeana.

Britanicul de 26 de ani a spus ca este putin dezamagit ca nu i-a putut pune probleme lui Sebastian Vettel in cursa de duminica, dar ca este fericit pentru ca a reusit sa-l invinga pe Mark Webber, cel care a fost in multe momente mai rapid decat el.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2221 :: 22.17MB