No SSO cookie

Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din India

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din India
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton s-a impus clar in prima sesiune de antrenamente libere din India si a fost urmat de pilotii Red Bull, Sebastian Vettel si Mark Webber.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul britanic al echipei McLaren Mercedes, a stabilit primul timp de referinta din istoria circuitului de Formula 1. Hamilton a fost cel mai rapid in primele antrenamente de vineri si a fost urmat la mare distanta de Sebastian Vettel si Mark Webber, pilotii Red Bull.

Antrenamentele inaugurale ale circuitului de la Buddh nu au fost lipsite de probleme, pista fiind extrem de prafuita in primele zeci de minute ale sesiunii. Si ca si cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, sesiunea a fost intrerupta si de intrarea unui caine pe circuit.

Pana la urma insa, majoritatea pilotilor au reusit sa ia primul contact cu circuitul indian, Lewis Hamilton fiind in mod clar cel care s-a acomodat mai bine. Cel mai bun timp al britanicului a fost de 1:26,836 si a fost mai bun cu peste o jumatate de secunda decat cele ale lui Vettel si Webber.

Jenson Button s-a clasat pe patru, la aproape o secunda de pilotii Red Bull, in vreme ce Michael Schumacher si Nico Rosberg, pilotii echipei Mercedes, s-au clasat pe cinci si sase. Antrenamentele nu au mers extraordinar pentru Ferrari, Felipe Massa clasandu-se pe sapte, in vreme ce Fernando Alonso a ocupat ultimul loc, dupa o problema tehnica.

Ibericul Jaime Alguersuari a iesit totusi cel mai sifonat, monopostul sau Toro Rosso intrand in contact violent cu barierele de pe marginea circuitului. Si Pastor Maldonado a avut ceva probleme, motorul masinii sale cedand spre finele antrenamentelor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0676 :: 17.78MB