No SSO cookie

Massa, inca un atac la Hamilton

voteaza
(0/ 0)
Massa, inca un atac la Hamilton
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brazilianul Felipe Massa l-a atacat pe Lewis Hamilton dupa cursa de Formula 1 din Japonia si a cerut ca acesta sa fie penalizat pentru un incident petrecut pe circuitul de la Suzuka.

 
 

Pentru a doua oara consecutiv, brazilianul Felipe Massa, pilotul echipei Ferrari, a cerut ca britanicul Lewis Hamilton sa fie penalizat pentru un incident. Si de aceasta data, cei doi s-au ciocnit, dar spre deosebire de cursa trecuta, atunci cand Hamilton a primit o penalizare, pilotul McLaren a fost iertat de data aceasta.

Hamilton si Massa ocupau locurile cinci si sase la momentul usoarei coliziuni, pilotul Ferrari fiind mai rapid si incercand sa-l depaseasca pe britanic. Hamilton nu a vrut insa sa-l lase sa treaca pe Massa si i-a lovit usor acestuia eleronul fata, cel care a fost avariat, dar i-a permis brazilianului sa-si continue cursa. Pana la urma, Massa a incheiat doar pe sapte, in vreme ce Hamilton a ocupat locul cinci.

'' Cred ca s-a vazut foarte bine si la televizor ce s-a intamplat. El nu se descurca foarte bine cu pneurile de la acel moment, eu eram clar mai rapid si, chiar cand sa incerc manevra logica de depasire, si-a schimbat directia si m-a lovit. '' a declarat furios Felipe Massa.

Pilotul Ferrari nu a dorit nici sa auda de scuzele lui Hamilton, cel care a afirmat ca nu l-a vazut pe brazilian in oglinzile retrovizoare. '' Nu ma intereseaza ce spune. Ma intereseaza doar ce a facut. Eram mult mai rapid ca el, mi-am urmat trasa normala, iar el a facut o manevra ilegala. Trebuia penalizat, nu exista nicio indoiala si nu inteleg de ce a fost iertat, mai ales ca este a doua oara consecutiv cand face ceva de genul acesta si a doua oara cand imi face mie un asemenea lucru. '' a mai spus Felipe Massa, cel care a declarat ca putea sa obtina un loc pe podium daca acel incident nu ar fi avut loc.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0694 :: 17.78MB