No SSO cookie

Hamilton: Doar cursa conteaza

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Doar cursa conteaza
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat multumit de pole-positionul obtinut in calificarile de sambata din Coreea de Sud, dar a insistat ca nu se va bucura pana nu va trece linia de sosire a cursei de duminica pe primul loc.

 
 

Cu toate ca s-a declarat satisfacut de pole-positionul obtinut in Coreea de Sud, pilotul britanic Lewis Hamilton a spus ca doar evolutia din cursa este cu adevarat importanta.

Campionul mondial din 2008 a intrerupt o perioada extrem de grea pentru el si a obtinut sambata primul pole-position al sezonului 2011. Mai mult decat atat, pilotul McLaren a dominat de la un capat la altul calificarile si s-a impus cu un avantaj de peste doua zecimi de secunda in fata lui Sebastian Vettel, ocupantul locului secund.

Cu toate acestea insa, Hamilton este mai prudent ca niciodata si spune ca nu are de gand sa sarbatoreasca decat dupa o eventuala victorie duminica. '' Sunt fericit. Sunt chiar foarte fericit. Sunt mandru de evolutia echipei in ultimele curse si sunt mandru de masina pe care am oportunitatea sa o pilotez in acest moment. Numai ca, asa cum stim cu totii, ziua de maine conteaza si nu am de gand sa fac o sarbatoare dintr-un pole care nu-mi aduce inca niciun punct. '' a spus britanicul dupa calificarile de sambata.

In ceea ce priveste tactica pe care o va aborda in cursa de duminica, Hamilton a fost mult mai decis si a declarat ca va incerca sa domine de la inceput. '' Am lucrat mult la starturi in ultima vreme si sper sa putem sa convertim pole-ul intr-o cursa pe care sa o conducem de la inceput pana la sfarsit. O sa fac totul pentru a castiga aceasta cursa, '' a spus ocupantul locului cinci in clasamentul general al pilotilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1041 :: 17.78MB