No SSO cookie

Massa: Hamilton nu si-a folosit capul din nou

voteaza
(0/ 0)
Massa: Hamilton nu si-a folosit capul din nou
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brazilianul Felipe Massa l-a atacat verbal pe Lewis Hamilton dupa cursa din Singapore, spunand despre britanic ca nu si-a folosit capul si ca ar trebui controlat intr-un fel sau penalizat mai aspru.

 
 

Pilotul brazilian Felipe Massa l-a atacat dur pe Lewis Hamilton dupa Marele Premiu de Formula 1 al statului Singapore, spunand despre britanic ca '' iar nu si-a folosit capul''. Massa a mai spus despre Hamilton ca ar trebui controlat de tatal sau sau penalizat dur de catre FIA pentru a inceta cu provocarea unor incidente inutile.

Cursa din Singapore a pricinuit o noua coliziune provocata de Lewis Hamilton, cel care l-a acrosat pe Felipe Massa si a cauzat neplaceri ambelor masini. Pilotul McLaren a facut o oprire neprogramata la boxe, a primit o penalizare, dar a incheiat pana la urma cursa pe cinci, in vreme ce Massa a terminat pe noua.

Incidentul din Singapore este doar unul din multele de anul acesta care l-au avut protagonist pe Hamilton, britanicul fiind chiar foarte aproape de a-l acrosa pe Massa in calificarile din aceasta sambata. '' Din nou nu si-a folosit mintea. Ar fi putut provoca un accident de mare amploare. '' a iesit la atac pilotul Ferrari dupa cursa de duminica.

'' Plateste pentru greselile lui, dar platim si noi, pilotii care cadem la mijloc in deciziile lui prostesti. Nu intelege aceste lucruri si este important din punctul meu de vedere ca cineva sa-l faca sa inteleaga. Eu am incercat sa vorbesc cu el, dar mi-a intors spatele dupa cursa de astazi. FIA ar trebui sa-l penalizeze mai dur si poate ca tatal sau ar trebui sa se implice mai mult si sa faca ceva sa-l potoleasca. '' a mai declarat Felipe Massa, vizibil nemultumit de numeroasele ''sicane'' cu Lewis Hamilton.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0961 :: 22.11MB