No SSO cookie

Hamilton: Ne putem bate de la egal la egal cu Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Ne putem bate de la egal la egal cu Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat entuziasmat de evolutia din antrenamentele de vineri din Coreea de Sud si a spus ca se asteapta sa se lupte de la egal la egal cu masinile Red Bull in cursa de duminica.

 
 

Pilotul britanic Lewis Hamilton, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente din Coreea de Sud, a declarat ca se asteapta ca masinile McLaren sa fie cel putin la fel de rapide ca cele Red Bull in cursa de duminica.

In ciuda conditiilor atmosferice neprielnice de la Yeongnam de vineri, Lewis Hamilton este de parere ca timpii, mai ales cei din sesiunea a doua de antrenamente, sunt un bun indicator pentru viteza pe care o poseda cei de la McLaren in acest moment.

'' Cred ca suntem foarte rapizi, masinile se simt bine, iar Jenson a demonstrat in urma cu doar o saptamana ca putem sa castigam curse. '' a spus campionul mondial din 2008. '' E inca devreme, e adevarat, iar conditiile au fost mizerabile, facand timpii irelevanti intr-un fel. Maine o sa vedem mai bine cum stau lucrurile si am toate motivele sa cred ca si mine o sa fim cei mai rapizi. '' a adaugat britanicul.

Opiniile lui Hamilton au fost insa contrazise chiar de coechipierul acestuia, Jenson Button, cel care a spus ca timpii din antrenamentele de vineri sunt insignifianti. '' Nu am alergat deloc cu cantitati mari de combustibil in masina si nu am nici cea mai mica idee cum va fi monopostul pe uscat, asa ca deocamdata nu este nimic de spus. Red Bull sunt favoriti la pole deocamdata si cu asta basta!'' a declarat transant Button.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0723 :: 17.78MB