No SSO cookie

Hamilton: Penalizarea imi va face cursa foarte dificila

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Penalizarea imi va face cursa foarte dificila
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton nu a contestat penalizarea primita dupa primele antrenamente din India, dar a declarat ca aceasta ii va face misiunea de a obtine victoria duminica foarte dificila.

 
 

Britanicul Lewis Hamilton a declarat ca va avea o cursa extrem de dificila duminica in India, in urma penalizarii primite dupa primele antrenamente de vineri. Pilotul McLaren va lua startul cu trei locuri mai jos decat pozitia obtinuta in calificari dupa ce a accelerat intr-un moment in care pe circuit se fluturau steagurile galbene.

Hamilton nu a contestat penalizarea, dar s-a declarat dezolat de aceasta, mai ales in conditiile in care masinile McLaren nu par extrem de rapide in India. '' Am folosit DRS-ul cat erau inca steagurile galbene. Am gresit si o sa sufar foarte tare duminica. Nu suntem cei mai rapidi aici, asa ca sa iau startul cu trei locuri mai jos decat pozitia din calificari este o veste foarte proasta. '' a declarat britanicul.

Fostul campion mondial din 2008 nu s-a lasat insa daramat de aceasta dezamagire si a declarat ca orice se poate intampla duminica. '' Cursa este foarte lunga, exista doua zone in care putem activa sistemul DRS, asa ca depasirile sunt foarte posibile si vom vedea ce va fi. '' a spus pilotul McLaren.

Lewis Hamilton a obtinut cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere din India in chiar ultimele minute ale acesteia, in vreme ce in a doua sesiune s-a clasat pe locul patru, destul de departe de Felipe Massa, ocupantul primului loc.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1072 :: 22.11MB