No SSO cookie

Hamilton: Button a fost mai bun in 2011

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Button a fost mai bun in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul britanic Lewis Hamilton a recunoscut ca Jenson Button, coechipierul sau de la McLaren Mercedes, a fost mai bun in sezonul 2011.

 
 

Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton a admis intr-o declaratie recenta de presa ca Jenson Button, coechipierul sau de la echipa McLaren Mercedes, a fost mai bun pe durata sezonului 2011.

Hamilton, fost campion mondial in 2008, a traversat un an plin de suisuri si coborasuri, reusind sa obtina doua victorii de cursa, dar fiind si implicat in numeroase incidente si acrosaje care l-au costat puncte pretioase. Una peste alta, Lewis a fost eclipsat de Button, cel care are 17 puncte in acest moment peste Hamilton si este singurul pilot cu sanse matematice de a mai cuceri titlul mondial in acest sezon, in afara lui Sebastian Vettel.

'' Jenson a facut o treaba incredibila in acest sezon. De altfel, cred ca a facut o treaba mai buna decat mine in mod constant in 2011. Astfel, chiar daca o sa reusesc cinci curse foarte bune pana la finele anului, el va ramane pilotul mai bun pentru ca este vorba de constanta si de performante pe un timp mai indelungat. '' a recunoscut fair-play Lewis Hamilton.

In ceea ce priveste obiectivele sale pentru finalul acestui sezon, Hamilton a declarat ca nu se gandeste la locul doi in ierarhia pilotilor, aceasta nefiind o miza prea importanta pentru el, dar ca isi doreste sa-si gaseasca un echilibru si sa creasca in rezultate pentru a capata incredere pentru sezonul 2012.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0792 :: 17.78MB