No SSO cookie

VIDEO: Propulsia umana si electrica in aplicare

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Propulsia umana si electrica in aplicare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

HumanCar Images PS combina propulsia electrica si cea manuala. Sistemul de propulsie este bazat baterii si pe un sistem asemanator cu vaslele.

 
 
HumanCar este raspunsul profesorului Charles Greenwood. Acesta s-a ocupat inca din 1968 de realizarea unui vehicul care sa elimine atat emisiile, cat si obezitatea. Greenwood a declarat ca pe un drum plan, creatia sa poate atinge 100 km/h, iar la deal 50 km/h.

Produsul final va fi dotat si cu plafon, GPS si un touchscreen care va monitoriza timpul de exercitii. Cei interesati trebuie sa faca un avans de 50 de dolari, pretul final este de 15.500 de dolari. Greenwood a declarat ca va intra in productia atunci cand se vor aduna 800 de comenzi, pana acum s-au adunat peste 100 de comenzi.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1587 :: 22.11MB