No SSO cookie

Vehiculele Volvo vor avea denumiri noi

voteaza
(0/ 0)
Vehiculele Volvo vor avea denumiri noi
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo se pregateste sa-si schime sistemul de simbolizare a modelelor, CEO-ul spune ca denumirile sunt fara logica.

 
 

In curand masinile Volvo ar putea primi noi denumiri, pentru a filtra incoerentele. CEO-ul Stephen Odell a dezvaluit unui magazin britanic de presa ca se considera necesara schimbarea deoarece cumparatorilor nu li se par logice  denumirile.

Ca exemplu, Odell a amintit S40 si V50, unde numerele nu corespund, desi ultimul amintit este varianta combi al sedanului. Tot asa este fara logica ca XC70 este construit pe platforma V70, in timp ce XC60 este un model complet individualizat. “Recunosc, nici eu nu inteleg simbolizarile, o sa le schimbam”, a spus Odell. “L-am rugat pe proiectantul nostru sef, Peter Horbury ca sa transforme logo-ul sa fie mai citet .” Poate problema este ca sunt deja la varsta de 50 ani ai mei, in orice caz nu pot citi cateva inscriptii de-ale noastre.”

Simbolizarea sedanurilor va ramane S, dar in viitor fara exceptie toate combiurile vor fi V, iar in cazul diferitelor variante de caroserie a aceluiasi model nu pot fi diferente intre sirul de numere care urmeaza litera. Combinatia XC va aprea in viitor doar pe masini de agrement. 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0763 :: 17.78MB