No SSO cookie

Vettel ramane la Red Bull pana in 2014

voteaza
(0/ 0)
Vettel ramane la Red Bull pana in 2014
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a semnat o noua intelegere cu Red Bull, urmand sa ramana la echipa campioana pana la finele anului 2014.

 
 
Campionul mondial Sebastian Vettel si-a prelungit contractul cu echipa de Formula 1 Red Bull, urmand sa ramana la aceasta pana la finele sezonului 2014. Astfel, s-au inlaturat odata pentru totdeauna zvonurile conform carora germanul urma sa paraseasca echipa campioana la constructori pentru Ferrari la finele anului 2011.

Noua intelegere dintre Vettel si Red Bull are si o clauza de prelungire, urmand sa se extinda automat in 2014 in cazul in care atat pilotul, cat si echipa vor dori acest lucru. In ceea ce priveste detaliile financiare ale noului contract, acestea sunt inca necunoscute, nefiind clar daca germanului i s-a oferit si o marire a salariului de pana acum.

Helmut Marko, consultantul Red Bull, a fost singurul oficial al echipei care a oferit detalii despre noua intelegere, aceasta urmand a fi detaliata pentru presa in zilele urmatoare. '' Am extins contractul lui Sebastian pana in 2014 in termeni mutuali. Ambele parti doreau sa continue parteneriatul, asa ca nu a fost vreo mare problema. '' a declarat Marko.

In ceea ce priveste viitorul celuilalt pilot Red Bull, australianul Mark Webber, se pare ca oficialii echipei nu sunt inca hotarati sa-i ofere acestuia un nou contract, urmand sa astepte evolutiile acestuia din sezonul 2011 pentru a hotari daca merita sa mai ramana la echipa campioana.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1182 :: 22.11MB