No SSO cookie

Vettel, multumit de noua intelegere cu Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Vettel, multumit de noua intelegere cu Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a spus ca este extrem de multumit de noul contract semnat cu Red Bull si ca isi doreste sa concureze la cel mai inalt nivel alaturi de echipa sa multi ani de acum inainte.

 
 
Germanul Sebastian Vettel s-a declarat multumit de noul contract semnat alaturi de echipa de Formula 1 Red Bull, echipa la care va urma sa concureze pana in 2014.

Noul contract al campionului mondial en-titre este unul facut in favoarea acestuia, conform ultimelor speculatii, Vettel punand chiar o clauza prin care poate sa plece in orice moment de la echipa Red Bull, in cazul in care nu este multumit de performantele masinii.

Totusi, germanul nu a dorit sa dezvaluie niciuna dintre clauzele noului contract, limitandu-se sa spuna doar ca este extrem de satisfacut de acesta. In privinta perioadei de gandire destul de lunga solicitata de Vettel inaintea parafarii intelegerii, tanarul german a spus ca '' nu este o decizie pe care sa o iei intr-o singura zi'' si ca
''sunt mai multe pagini pe care trebuie sa le citesti, si nu doar un rand cu care esti de acord sau nu''.

In ceea ce priveste obiectivele din sezoanele viitoare de Formula 1, Vettel a fost mai mult decat categoric si a spus ca ii place '' sa piloteze'', dar ii place si mai mult '' sa concureze'', iar alaturi de Red Bull are incredere ca va putea sa concureze multa vreme la inaltime.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0752 :: 17.78MB