No SSO cookie

Vettel castiga fara probleme, Petrov si Perez surprizele etapei

voteaza
(0/ 0)
Vettel castiga fara probleme, Petrov si Perez surprizele etapei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel s-a impus in Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, primul din sezonul 2011, germanul fiind urmat de Lewis Hamilton si de Vitaly Petrov.

 
 
Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre din Formula 1, a inceput sezonul 2011 cu o victorie entuziasmanta la Melbourne. Tanarul german a avut un weekend perfect, a obtinut pole-positionul fara probleme, dupa care a condus cursa de la un capat la altul si s-a impus cu un avans de peste 20 de secunde in fata ocupantului locului secund.

Pe pozitia a doua a incheiat Lewis Hamilton, britanicul infirmand pronosticurile care dadeau echipa McLaren in afara luptei pentru suprematie in acest sezon, in timp ce ultima pozitie a podiumului a fost ocupata de rusul Vitaly Petrov, cel care se afla la cea mai buna clasare din cariera.

Pilotii Ferrari nu au avut parte de cel mai fast debut de sezon, Fernando Alonso clasandu-se pe locul patru, in timp ce brazilianul Felipe Massa a prins cu greu punctele, printr-un loc noua. N-a fost cel mai bun inceput de an nici pentru cel de-al doilea pilot Red Bull, Mark Webber, cel care a incheiat doar pe locul cinci, dar nici pentru Jenson Button, britanicul care a trebuit sa se multumeasca cu pozitia a sasea in ierarhia finala de la Melbourne.

La capitolul dezamagiri au punctat si cei doi piloti Mercedes, atat Michael Schumacher, cat si Nico Rosberg fiind fortati sa abandoneze devreme in cursa dupa ce au fost acrosati de alti piloti.

Senzatia cursei inaugurale a sezonului 2011 a fost mexicanul Sergio Perez, cel care la debutul in Formula 1 a ocupat pozitia a saptea. Tanarul pilot de doar 21 de ani a beneficiat de o strategie excelenta a echipei sale Sauber si a oprit o singura data la boxe, reusind un debut mai mult decat satisfacator in Marele Circ.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0859 :: 22.11MB