No SSO cookie

Vettel va pleca din pole-position la Melbourne

voteaza
(0/ 0)
Vettel va pleca din pole-position la Melbourne
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel va pleca din pole-position in prima cursa de Formula 1 a sezonului 2011, campionul mondial en-titre urmand sa fie secondat de Lewis Hamilton, de la McLaren Mercedes, pe grila de start de la Melbourne.

 
 
Sebastian Vettel a reusit un adevarat galop de sanatate in calificarile primului mare premiu de Formula 1 al sezonului, care are loc in Australia. Astfel, campionul mondial en-titre a dominat de la un capat la altul aceste calificari, urmand a pleca primul de pe linia de start.

Cel mai bun timp al lui Vettel a fost unul impresionant, de 1:23,529, cu aproape o secunda mai rapid decat timpurile urmaritorilor sai. De pe pozitia a doua pe grila de start de la Melbourne va pleca Lewis Hamilton, pilotul McLaren Mercedes, in timp ce de pe trei si patru vor pleca coechipierii celor doi, Mark Webber urmand sa fie al treilea si Jenson Button al patrulea.

Fernando Alonso, vicecampionul mondial din 2010, va pleca doar al cincilea, in timp ce Felipe Massa, celalalt pilot Ferrari, a obtinut doar al optulea timp al calificarilor. In primii zece s-au mai clasat Vitaly Petrov, de la Renault, al saselea, Nico Rosberg, de la Mercedes, al saptelea, Kamui Kobayashi, de la Sauber, al noualea si Sebastian Buemi, de la Toro Rosso, al zecelea.

Primele victime ale reintroducerii regulei de 107 la suta in calificari sunt pilotii Hispania, acestia nereusind sa obtina timpi suficient de rapizi pentru a se califica in cursa australiana, ceea ce inseamna ca duminica pe grila vom avea doar 22 de piloti. La capitolul evolutii negative a mai punctat si Michael Schumacher, septuplul campion mondial reusind doar al 11-lea timp al zilei, dar si Nick Heidfeld, veteranul german in care Renault isi punea atatea sperante, cel care a obtinut doar al 18-lea timp al calificarilor.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1140 :: 22.18MB