No SSO cookie

Webber, increzator ca va fi tratat la acelasi nivel cu Vettel

voteaza
(0/ 0)
Webber, increzator ca va fi tratat la acelasi nivel cu Vettel
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber s-a declarat increzator in sansele sale de a se bate la titlul mondial al pilotilor in 2011, spunand si ca se asteapta ca el si coechipierul sau de la Red Bull, Sebastian Vettel, sa primeasca un tratament egal din partea oficialilor echipei.

 
 
Australianul Mark Webber a declarat ca se asteapta ca echipa Red Bull sa-l trateze pe el si pe coechipierul sau, germanul Sebastian Vettel, in acelasi fel in sezonul 2011 din Formula 1.

La sfarsitul sezonului trecut, Webber si-a atacat conducatorii, declarand ca Vettel este avantajat in cadrul echipei. Acum, australianul pare mai linistit in aceasta privinta, cu toate ca nu-si retrage vorbele spuse pe durata sezonului 2010.

Pilotul in varsta de 34 de ani a recunoscut totusi ca a gresit pe durata anului trecut, dorindu-si prea mult sa nu fie invins de tanarul german si uitand de imaginea de ansamblu. '' Am facut mai multe erori in acea blestemata cursa din Coreea de Sud decat facusem in ultimii ani, poate. '' a mai spus Webber, referindu-se la grand prix-ul in care a abandonat si care i-a compromis in mare parte sansele la titlul pilotilor in 2010.

In privinta sanselor de a se mai lupta pentru titlul mondial, Mark Webber s-a multumit sa declare ca nu a renuntat inca la acest vis al sau si ca mai are inca multe de aratat.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0742 :: 17.78MB