No SSO cookie

Vettel: Vom face cel putin trei opriri la boxe pe cursa

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Vom face cel putin trei opriri la boxe pe cursa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a declarat ca noile pneuri Pirelli sunt o modificare importanta fata de pneurile din sezoanele trecute de Formula 1 si ca acestea vor forta pilotii sa adopte strategii cu trei sau mai multe opriri la boxe pe cursa.

 
 
Campionul mondial Sebastian Vettel este de parere ca va fi imposibil pentru pilotii din Formula 1 sa efectueze doar cate o oprire sau doua la boxe pe cursa si ca acestia vor fi obligati sa abordeze strategii cu minim trei opriri pe Grand Prix.

Noul furnizor de pneuri din Formula 1, compania Pirelli, a declarat din capul locului ca si-a propus sa creeze gume mai putin rezistente, care sa se toceasca mai repede, principalul tel fiind acela de a forta echipele sa adopteze in masa strategii cu doua opriri la boxe pe cursa.

Cu toate acestea, tanarul pilot german crede ca s-a exagerat putin in ceea ce priveste uzura noilor pneuri, putand fi nevoie ca in anumite curse acestea sa fie inlocuite chiar de patru ori. De asemenea, pilotul Red Bull este de parere ca stilul de pilotaj se va schimba drastic fata de cel din anii trecuti, noile pneuri fiind schimbate in mod semnificativ fata de pneurile Bridgestone si Michelin de pana acum.


Vettel nu a dorit inca sa se pronunte daca aceste schimbari vor fi de bun sau de rau augur, limitandu-se la a declara ca '' va trebui sa incepem sezonul mai intai si sa vedem exact cum vor evolua cursele.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1348 :: 22.15MB