No SSO cookie

Vettel, primul in sesiunea a treia de antrenamente

voteaza
(0/ 0)
Vettel, primul in sesiunea a treia de antrenamente
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid in ultima sesiune de antrenamente libere din Australia, germanul fiind urmat de coechipierul sau de la Red Bull, Mark Webber, si de Lewis Hamilton, de la McLaren.

 
 
Cea de-a treia sesiune de antrenamente libere de la Melbourne, desfasurata sambata, a reprezentat un nou recital al pilotilor echipei Red Bull. Astfel, campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp, iar coechipierul sau, Mark Webber, a obtinut al doilea timp.

Vettel a fost mai rapid decat colegul sau de echipa cu mai bine de opt zecimi de secunda, in timp ce ocupantul locului al treilea, britanicul Lewis Hamilton, a fost destul de aproape de australianul echipei Red Bull. Si mai aproape a fost Jenson Button de colegul sau de la McLaren, distanta dintre el si Hamilton fiind de o sutime de secunda.


Masinile Ferrari au fost destul de departe de frunte, Fernando Alonso reusind al saselea timp, iar Felipe Massa doar pe al doisprezecelea. Intre pilotii McLaren si Alonso s-a intercalat rusul Vitaly Petrov, acesta confirmand forma buna din teste a masinilor Renault.

La capitolul probleme, au punctat din nou masinile Hispania, dar si cele Virgin si Williamsul lui Pastor Maldonado. Astfel, Vitantonio Liuzzi nu a reusit nici acum sa duca pana la capat un tur de pista, Karthikeyan a fost cu aproape 11 secunde mai lent decat ultimul clasat, Timo Glock a fost obligat sa schimbe motorul extrem de rapid, in timp ce Maldonado a avut o incursiune intr-unul din zidurile de protectie ale circuitului australian.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0802 :: 17.78MB