No SSO cookie

Vettel: Am avut ceva probleme cu Alonso

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Am avut ceva probleme cu Alonso
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a recunoscut ca relatia sa cu Fernando Alonso nu a fost cea mai buna de-a lungul timpului, dar a spus ca cei doi se respecta si se apreciaza reciproc, chiar daca nu sunt cei mai buni prieteni.

 
 
Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre din Formula 1, a recunoscut ca relatia sa cu spaniolul Fernando Alonso '' a avut ceva probleme'' de-a lungul timpului.

Cei doi au fost rivali in sezonul 2010, atunci cand s-au batut pentru titlul mondial pana in ultima etapa a campionatului, titlu adjudecat pana la urma de pilotul Red Bull. Rivalitatea dintre cei doi s-a resimtit si in afara circuitului, Alonso refuzand sa-l felicite pe german pentru titlul mondial castigat.

Vettel a recunoscut acum acest lucru, dar spune ca relatia dintre cei doi este una de respect mutual, in ciuda faptului ca nu sunt prieteni si ca nu-si vorbesc foarte des. De asemenea, germanul a dezvaluit ca pilotul Ferrari i-a strans mana la gala de sfarsit de an desfasurata la Monte Carlo, ceea ce inseamna ca ibericul nu-i poarta pica pilotului Red Bull pentru castigarea titlului mondial.


In ceea ce priveste viitorul sau in Formula 1, viitor in care multa lume il vede trecand la Ferrari, germanul a spus ca momentan are un contract cu Red Bull, contract pe care are de gand sa-l duca la final, in conditiile in care se simte bine la aceasta echipa, dar ca la finele acestuia nu se stie ce se va intampla.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1105 :: 22.17MB