No SSO cookie

Intorsatura ca-n filme in cazul de spionaj de la Renault

voteaza
(0/ 0)
Intorsatura ca-n filme in cazul de spionaj de la Renault
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Renault a fost nevoita sa-si recunosca greseala si sa ceara scuze publice si oficiale celor trei directori acuzati de spionaj.

 
 
La Renault, telenovela cu iz jamesbondian pare sa nu se sfarseasca prea curand. Zilele trecute, inalti oficiali ai companiei franceze au admis public ca s-a efectuat o mare greseala si au cerut scuze celor trei directori concediati. CEO Carlos Ghosn si COO Patrick Pelata au fost cei care au facut anuntul si au dat declaratiile oficiale.


Anuntul companiei Renault vine dupa o sesiune de comunicare cu procuratura franceza, care in urma cercetarilor n-a gasit elemente concludente care sa-i incrimineze pe cei trei. Mai mult, autoritatile din Liechtenstein si Elvetia au infirmat existenta unor presupuse conturi bancare detinute de catre Michel Balthazard, Bertrand Rochette si Matthieu Tenenbaum, asa cum se specifica in plangerea facuta de Renault.


"Carlos Ghosn, in calitate de CEO, alaturi de Patrick Pelata, COO, isi prezinta sincerele scuze si regrete, in nume personal si in numele companiei Renault, domnilor Balthazard, Rochette si Tenenbaum, care au fost in mod gresit acuzati in aceasta cauza. Pe aceasta cale le promitem efectuarea reparatiile morale cuvenite, iar onoarea lor va fi refacuta in ochii opiniei publice," spune comunicatul oficial.


Ghosn si Pelata si-au exprimat, de asemenea, intentia de a se intalni cu cei trei "cat de curand posibil".


Insa ancheta judiciara este departe de a se fi terminat. Aceasta va porni in alta directie, anchetatorii folosind pentru prima data termenul de "crima organizata", care-l include, printre altii si pe Dominique Gevrey, seful securitatii, a carui ancheta interna a dus la incriminarea si concedierea celor trei directori.


CEO Carlos Ghosn a convocat o sedinta de consiliu extraordinara, in urma careia se vor aplica sanctiuni asupra persoanelor implicate in ancheta interna.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1449 :: 17.78MB