No SSO cookie

Renault va lansa in 2014 modelul Twingo Z.E.

voteaza
(0/ 0)
Renault va lansa in 2014 modelul Twingo Z.E.
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault doreste sa-si extinda gama de modele electrice, astfel ca planuieste o versiune electrica a modelului Twingo. Noul Twingo Z.E. va fi lansat la sfarsitul lui 2014 si va fi al cincilea model electric dezvoltat de francezi.

 
 
Jacques Bousquet, seful Renault Italia a declarat ca producatorul francez planuieste o extindere a gamei de modele electrice, iar Twingo este urmatorul model care urmeaza sa fie "electrificat". Noul Twingo Z.E. se va alatura lui Kangoo, Fluence, Twizy si Zoe.

Oficialul francez a declarat ca dezvoltarea rapida a acestui model se datoreaza in mare parte parteneriatului cu Daimler, platforma folosita pe noul model va fi imprumutata de la viitorul Smart ForFour. Bousquet a completat spunand ca Renault pregateste mai multe auto utilitare electrice pe langa modelul Kangoo Z.E.

Primul model electric care va fi lansat este Fluence, acesta va fi disponibil in Franta incepand cu aceasta vara si va costa 26.000 euro. La acest pret se adauga si o taxa lunara pentru baterie, aceasta va fi de 79 euro/luna si se va plati timp de 36 de luni.

Al doilea model va fi auto utilitara Kangoo Z.E. care va costa 20.000 de euro, dar datorita legislatiei franceze, pretul final va fi de 15.000 de euro. La acest pret se adauga taxa lunara de 79 euro pentru baterie.

Urmatorul model este Twizy, acesta va costa 6.990 de euro, pret la care se adauga taxa de 45 euro/luna pe baterie. Noul model cu doua locuri va fi disponibil incepand cu luna decembrie. Compacta Zoe va fi lansata in 2012, Renault neoferind nici o informatie cu privire la pretul acesteia, francezii declarand doar ca vor produce 150.000 de unitati/an.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2063 :: 22.11MB