No SSO cookie

Noul Renault Clio va fi un model dramatic

voteaza
(0/ 0)
Noul Renault Clio va fi un model dramatic
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noua generatie a modelului Renault Clio va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris in 2012. Surse din intermediul companiei franceze indica faptul ca noul model va avea un design dramatic.

 
 
Noul Renault Clio va avea un design inspirat de conceptele DeZir si ZOE. Noul model va fi a patra generatie a compactei franceze si promite sa redefineasca segmentul. Partea frontala a conceptului ZOE ar putea deveni noua identitate a viitoarelor modele Renault.

Conceptul Renault ZOE a fost realizat de catre Laurens van der Acker si Yann Jarsalle. Acestia au implementat anumite elemente regasite si pe conceptul DeZir. Cei doi designeri vor lucra impreuna si la noul Clio, astfel ca multe elemente ale conceptului ZOE vor putea fi regasite si noul model compact.

Seful departamentului de vanzari si marketing, Steve Norman, a declarat ca noul Clio 4 va fi foarte asemanator cu conceptul DeZir, iar echipa de design face tot posibilul pentru a implementa cat mai multe elemente. O alta sursa de inspiratie este modelul Aston Martin V8 Vantage.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1764 :: 17.78MB